24小时免费咨询热线

400-020-2531478(微信电话同号)

云南最佳旅游线路攻略推荐

Spring City in Kunming, met zijn lentebloesem, de winter kou, zomerse hitte, het gemiddelde 15,2 graden het hele jaar door, is een goede plek voor uw vakantie reizen. Veel toeristische route provincie Yunnan, heeft een prachtig dier en plantenrijk, de Xishuangbanna tropisch regenwoud, die een andere etnische douane, uiteindelijk, snacks en speciale heeft. Yunnan heeft 25 etnische groepen, kan worden omschreven als etnische provincie, Dali Bai, Naxi Lijiang, Xishuangbanna Dai, Tibetaanse Shangri-la, Lugu Lake Mosuo (parts per Naxi) die uniek zijn voor Yunnan stijl zijn, ook Het vormt de essentie van de Yunnan-tournee.


Hier zijn enkele van de meest populaire routes voor toeristen, deze lijnen zijn ook de beste in Yunnan!

Kunming, Shilin, Xishuangbanna 5 dagen en 4 nachten bus bus boutique panoramische tour

Kunming, Shilin, Dali, Lijiang 6 dagen en 5 nachten boutique boutique rondleiding met twee slaapkamers

Kunming, Stone, Dali, Lijiang en negen dagen later 8 twin kwaliteit panoramische tour

Kunming, Shilin, Dali, Lijiang, Shangri-La 8 dagen 7 nachten boetiek met twee slaapkamers en panoramische rondleiding

Kunming, Stone, Dali, Lijiang, La, Xishuangbanna 11 dagen later op 10 twin kwaliteit panoramische tour

  TOP1: Het mooiste landschap van Yunnan

Yunnan heeft de grootste grot ter wereld - Jiuxiang Cave, het meest subtropische toeristengebied - Dayingjiang naar Ruili River Scenic Area, het meest verbazingwekkende landschap - Baishuitai, het zeldzaamste stadsbossenpark - Taibao Mountain Park, de meeste grotten voor toeristen - Ayigu Cave, China's meest karakteristieke grot - Yanzi Cave, het meest prachtige Yangtze-rivierlandschap - de eerste baai van de Yangtze-rivier, China's meest spannende landschap - Tiger Leaping Gorge, de mooiste Snowy Mountains - Lijiang Yulong Snow Mountain, het beroemdste dronken vissenlandschap - Bitahai Dudu dronken vislandschap, China's grootste watervalgroep - Jiulong River watervalgroep, het mooiste landschapslandschap - Luoping Xiaosanxia, 's werelds bekendste Steenboslandschap - Lunan-steenbos, het meest exotische zandbos - kleur zandbos, het beroemdste grondbos - Yuanmou-grondbos.

  TOP2: aanbevolen voor het landschap van Yunnan

Snow Mountain: Er zijn veel met sneeuw bedekte bergen in Yunnan, een zee van met sneeuw bedekte bergen, de majestueuze Jade Dragon Snow Mountain, de mysterieuze geesten van Meili Snow Mountain en de betoverende Baima Snow Mountain. Dit prachtige besneeuwde berglandschap is de top van de wereld.

Kunming Dianchi: Het grootste plateaumeer in Yunnan, meestal binnenlandse meren, het water op de besneeuwde bergen stroomt naar beneden, het water is donkerblauw en de weerspiegeling van de met sneeuw bedekte bergen maakt het landschap aangenamer.

  TOP3: Het meest prachtige landschap van de Yangtze-rivier - de eerste baai van de Yangtze-rivier

De Wanli Yangtze-rivier stroomt naar beneden vanaf het "Dak van de Wereld" op het Qinghai-Tibet-plateau en passeert Shangri-La County, de provincie Yunnan en Deqin County naar Yunnan en loopt langs de Lijiang-rivier en de Nujiang-rivier in de diepe valleien van het Hengduan-gebergte. In Shasongbi van Deqing was er een plotselinge draai van meer dan 100 graden, en de U-bocht draaide naar het noordoosten en vormde een zeldzame "V" -vormige grote bocht. Mensen noemden dit wonder van de wereld "de eerste baai van de Yangtze-rivier".

  TOP4: Het unieke verhaal van Yunnan

In Yunnan heeft de diepgaande multi-etnische cultuur vele nationale kunstschatten, gepassioneerde nationale dansen, rijk en aromatisch etnisch voedsel en verbluffende nationale kunst voortgebracht, waardoor het zuiden van de wolken fascineert.

Klassieke legende: Ashima en Ahei, vijf gouden bloemen

 TOP5: Verschillende nationale culturele informatie op verschillende plaatsen

Yunnan zit vol met de meest oogverblindende en multi-etnische cultuur van Rusland. Bai, Tibetaans, Miao, Yi en Hani, evenals verschillende nationale architecturen, evenals talloze folkloristische activiteiten, mooie en mooie nationale kostuums ... .

Nationale culturele cirkel: Dali, Lijiang, Wuhu, Shangri-La, Xishuangbanna

  TOP6: De geboortestad van het doelland - Wuhu

Wuhu is de geboorteplaats van het dochterland en ligt in het autonome district Ninglang van de stad Lijiang, provincie Yunnan, en grenst aan het gebied Sichuan Muli. De eigenaar van het dochterland woonde aan de oevers van het Biwa-meer, zij werden het Naxi Mosuo-volk genoemd. De mannelijke prostituees hier zijn niet getrouwd en de matriarchale clanmaatschappijstijl van het huwelijkssysteem is tot nu toe geïmplementeerd, wat de ogen van de meerderheid van de toeristen heeft geopend.

  TOP7: Mysterious Shangri-La

Er zijn sneeuwbergen, graslanden, meren, canyons en gastvrije bewoners, evenals katholieke kerken en Engelstalige ouderen. Dit alles mengt zich natuurlijk in het Heilige Land van Shangri-La.

  TOP8: Xishuangbanna Dai Songfestival

Het Songkran-festival is ontstaan in India en was ooit een religieus ritueel van het brahmanisme. Later werd het geabsorbeerd door het boeddhisme en via Myanmar geïntroduceerd in het Yunnan Yi-gebied. Het Songkran-festival is een viering van het maannieuwjaar, meestal tussen 13 april en 15 april in de zonnekalender. In die tijd gaan mensen naar de Boeddhistische tempel om de Boeddha te baden, dan water op elkaar te sprenkelen en hun oprechte zegeningen met spatten water uit te drukken.

  TOP9: De bar van Yunnan

Yunnan is een plaats vol kleine burgers, Kunming, Dali is vol met bars, maar de bar is de meest authentieke, de meest bekende is de Xinhua Street Bar.

Veel bars hebben een aantal boeken met betrekking tot toerisme.Mensen die hier zitten drinken zijn vaak "dronken en niet geïnteresseerd in wijn", geven om het spelen van een sombere of gelukkige roes.

  TOP10: De meest modieuze in Yunnan

Maak een trouwfoto:

Beste locatie: Lijiang, Shangri-La, Baima Mountain, Meili Snow Mountain.

Luie tijd in de oude stad:

Beste locatie: Dali Ancient City, Lijiang Ancient City.

Geniet van het nationale lied en dans:

Beste locatie: Dali Ancient City, Lijiang Ancient City

    Voedingslijst van Yunnan:

   Kunming: brug noodle, Ka Wah bloemen taart, kip noodle, tahoe noodle, Qi Guoji, bamboe wormen, wilde paddestoelen, Chenggong peer, eend Dianchi Lake, Stone Forest Rufu, Yiliang eend.

Dali: Drie theeën van Bai-nationaliteit, melkfans, gekookte levende vis, zeewier, zeewier, aas, aas, zilveren karper.

Lijiang: Lijiang kleefrijst, boterthee, kikkererwtengelei, Yongsheng-olie thee, wasribben, spirulina, groene doornfruit.

Diqing: boterthee, gerstewijn, Tibetaans gezouten vlees, gedroogde melk.

Xishuangbanna: Dai brand Thelephora, verse bamboescheuten, mier eieren, wilde paddestoelen, tropische vruchten, Dai bamboe rijst.

Yuxi: Egawa drie gangen, anti-golf vissen, Chengjiang arrowroot meel, vis koperen potten, meerval, klein volume poeder, koude noedel, gekonfijte meloen, halogeen rot olie, suiker schuim bonen, kip spar olie, papaya water.

Lincang: verdunnen sojameel (gemaakt met geraspte soja soep), kip rotte rijst (Wa specialiteiten, een stoofpot met kip, verse kruiden en peper plus pure kippensoep), Dianhong thee, Baba volume.

Nujiang: Nujiang-vis, La Madden-granaatappel, Bingzhongluo-kastanje, leisteen en pittig.

Copyright © 2014-2016 申博官网 申博APP 申博下载 版权所有     粤ICP备07509301号-1